U start bij ons met een theorie/informatieavond met de gehele groep zonder hond. Tijdens deze avond zullen wij u wegwijs maken met de werkwijze binnen de hondenschool en maken wij u wegwijs met het fenomeen hond.

Dan start uw les met hond en gaan we een basis leggen voor een goede baas-hond verhouding. We maken van 2 individuen 1!

Op spelende wijze gaan we de hond de basisprincipes aanleren zoals zit, af, hier komen, blijf in zit en af, netjes meewandelen zonder te trekken, maar ook aandachtsoefeningen, verzorging van de hond en het weigeren van voedsel/objecten van en op straat.

Tijdens de cursus is er op een zaterdag (vanaf sept ’24) ook een VIP ochtend. Hier geven wij u allerlei informatie over speelgoed, autorijden, lijnen, etc etc. en is er gelegenheid tot het stellen van vragen over uw pup. Dit gaat in samenwerking met Avonturia de Vogelkelder en zal ook gegeven worden in de Avonturia. We eindigen gezellig gezamenlijk met een kopje koffie of thee.

Al met een een leuke leerzame cursus waarin de hond leert werken naast en met andere op een leuke open en spelenderwijze manier. Waarin de hond leert om te gaan met prikkels en leert om te gaan met begrenzen op een hondse manier.

NB: De puppencursus wordt alleen gegeven op locatie Den Haag en is geschikt voor honden van 8 weken tot 8 maanden oud

* restitutie van het cursusgeld is niet mogelijk

Voor pups van 8 weken tot 6 maanden

Den Haag - Avonturia de Vogelkelder

45 minuten

12 lessen (inclusief theorieavond en examen)

Dinsdag- of Donderdag Avond

€ 110