Hieronder vindt u een overzicht van al onze trainingslocaties. Klik op de trainingslocatie voor het adres/routebeschrijving.

Manege Hillegersberg te Bergschenhoek

Bosweg 10, 2661 GT Bergschenhoek. De manege voorbij rijden en dan op de volgende parkeerplaats parkeren.

Recreatiegebied Midden- Delftland Rotterdamseweg te Delft

Verzameladres: Rotterdamseweg ter hoogte van nr 418, Delft. Links of rechts (ligt aan de aanrijroute) van het huisnummer ziet u het parkeerterrein. Komende vanaf de A13: A13 richting Delft/Rotterdam. Neem afrit 10 TU-Delft, Delft Zuid. Vervolgens bord “P Recreatiegebied Midden Delfland Rotterdamseweg” volgen (eerste afslag rechts). Onderaan linksaf, (viaduct onderdoor) dit is de Schoenmakerstraat. Dan vervolgens eerste rechtsaf dit is de Watermanweg. Dan geeft het bord aan links af en dus naar links. Dan de eerste weer naar rechts (het bord hier is weggehaald ivm de verbouwing) dit is de Kluyverweg en dan weer direct naar links. Dit is tevens de Rotterdamseweg. Ter hoogte van nr 418 weer naar links het parkeer terrein op. Komende vanaf Den Haag A4: A4 helemaal uitrijden richting Delft. Bij het stoplicht rechtdoor. Dan alsmaar rechtdoor je gaat dan een brug over. Bijna aan het einde staan borden “P Recreatiegebied Midden Delfland Rotterdamseweg”. Aan het einde van de afrit ga je naar rechts dit is de Schoenmakerstraat. Dan vervolgens eerste rechtsaf dit is de Watermanweg. Dan geeft het bord aan links af en dus naar links. Dan de eerste weer naar rechts (het bord hier is weggehaald ivm de verbouwing) dit is de Kluyverweg en dan weer direct naar links. Dit is tevens de Rotterdamseweg. Ter hoogte van nr 418 weer naar links het parkeer terrein op.

Recreatiegebied Rottemeren Bleiswijk Het Zeeltje

Komende over de merenweg bij de rotonde linksaf eerste parkeerplaats rechts Kooilaan 3, 2665 KR Bleiswijk

Abtswoudsebos: Tanthofdreef (bij sportvelden), Delft

Verzameladres: Tanthofdreef 10 te Delft

Kerkepolder: Delft Veld 1

Vezameladres: thv Kerkepolderweg 5 of 12 te Delft. Staat u thv Kerkepolderweg 5 of 12 dan rijd u nog iets door en ziet u direct links een parkeerterrein dit is van Handbalvereniging EDH. Daar Parkeert u de auto

Kerkepolder: Delft Veld 2 Partycentrum Onder Ons

Verzameladres: Kerkepolderweg 8 te Delft

Elsenburgerbos, Rijswijk

Verzameladres: Tegenover Lange Kleiweg 86 (Event Plaza) te Rijswijk Om het parkeerterrein op te komen moet je een rood-witte balk onderdoor. Het is een vrij groot parkeerterrein. Het ligt recht tegenover het parkeerterrein van het Event Plaza.

Recreatiegebied Rottermeren, Skiberg: Bleiswijk

Rijroute Elysium Bleiswijk aanhouden (adres Kooilaan 1 te Bleiswijk) vanaf daar: Het Elysium rijd u voorbij. Deze weg rijdt u uit totdat u bij het bordje komt 30 km gevaarlijke kruispunt (deze weg gaat iets omhoog). Een paar honderd meter doorrijden en vervolgens ziet u rechts “sport en horeca de skiberg” met daarbij een parkeerterrein. Deze rijdt u voorbij en dan de volgende parkeergelegenheid “”inktzwamplaats” (deze ligt aan de koraalzwampad) parkeren.

Westerpark, veld 1 te Zoetermeer

Verzameladres: Heuvelweg 4 te Zoetermeer (Bowling en Recreatiecentrum Westerpark).

Westerpark, veld 2: Zoetermeer

Toets in navigatie Heuvelweg 4 te Zoetermeer in vervolgens: Het terrein van de bowlingbaan voorbijrijden dan 2de parkeerplaats links (bij de drempels linksaf).

Iepenhof, begraafplaats, Delfgauw

Uit Den Haag via de A13 naar Delft, neem de afrit 9 Delft. Onderaan de afrit rechtsaf. Bij verkeerslichten rechtdoor (wel vast links voorsorteren). Linksaf richting Pijnacker. U rijdt nu op de Delfgauwse weg langs het water, aan het einde bij verkeersplein linksaf (2/3) (doorgaand verkeer).De snelweg onderdoor, gelijk wéér links. Dit is de Hoflaan. Deze weg rijdt u af, u gaat met de weg mee naar rechts en vervolgens rijdt u de begraafplaats voor. wederom met de bocht mee naar rechts en dan ziet u het parkeerterrein rechts.

Hertenkamp, Sportlaan: Delft

Uit Den Haag via A13 richting Rotterdam neemt u afrit 8, Delft Noord/Nootdorp. Dan bij verkeerslichten linksaf de Kfar Savalweg op die over de snelweg gaat. Dan bij 2e verkeerslichten naar rechts de Kleveringweg op (richting Mac Donald’s) en dan gelijk weer linksaf de Sportlaan op (naar de sporthal Brasserskade). Dan ga je met de doorgaande weg mee naar rechts en rijd dan langs Sporthal Brasserskade. Vervolgens met de bocht mee naar links en dan rij je tegen Jeux de Boules “Midi” aan. Dan daar parkeren om vervolgens het voetpad af te volgen naar het park. Vanuit Rotterdam via A13 richting Den Haag. Neem afrit 8, Nootdorp. Bij het stoplicht rechtsaf. Vervolgens bij het volgende stoplicht rechtsaf de Kleveringweg op (richting de Mac Donald’s) en dan direct linksaf de Sportlaan op (naar de sporthal Brasserskade). Dan ga je met de doorgaande weg mee naar rechts en rijd dan langs Sporthal Brasserskade. Vervolgens met de bocht mee naar links en dan rij je tegen Jeux de Boules “Midi” aan. Dan daar parkeren om vervolgens het voetpad af te volgen naar het park.

Recreatiegebied Vlietlanden: Vlietlanden

Ga via de A4 richting Amsterdam.Neem de afslag nr 7 Zoeterwoudedorp. Einde van afslag naar links. Bij de volgende verkeerslicht weer links houd hierbij VLIETLAND aan en ga dus niet de snelweg terug op. Aan het einde van deze weg krijgt u een T splitsing daar gaat u linksaf. Rij dan door tot op de parkeerplaats.

Schieweg, Delft

Vanaf A13 Kruithuisweg N 470 op, afslag Schieweg nemen, richting Makro rijden, na de Makro met de weg mee naar links, richting water, bij het water naar rechts en meteen een kleine parkeerplaats op.