Interesse? meld u aan. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Stuur een mail naar:

hondenschoolgeordi@live.nl

Vergeet niet te vermelden:

Uw naam
Uw telefoonnummer
Naam van de hond
Geboortedatum hond
Naam van de cursus/workshop


***De puppencursus word gegeven op 2 locaties. Voor de puppen cursus kunt u kiezen of u in Pijnacker wilt trainen of dat u op onze locatie in Den Haag wilt trainen***

U start bij ons met een theorie/informatieavond met de gehele groep zonder hond. Tijdens deze avond zullen wij u wegwijs maken met de werkwijze binnen de hondenschool en maken wij u wegwijs met het fenomeen hond. Tevens geven wij u allerlei informatie over speelgoed, autorijden, lijnen, verzekering etc etc. en is er gelegenheid tot het stellen van vragen over uw pup.

Dan start uw eerste les en gaan we een basis leggen voor een goede baas-hond verhouding. Op spelende wijze gaan we de hond de basisprincipes aanleren zoals bv zit, af, voorkomen, blijf in zit en af, netjes meewandelen zonder te trekken, maar ook aandachts oefeningen, betasten van de hond (door een vreemde) en het weigeren van voedsel/objecten van en op straat. Komen in allerlei omstandigheden. Ook gaan we aan de slag met het nee/foei commando.

Kosten van de cursus zijn 100 euro dit is voor 12 lessen incl examen en theorie/informatie avond.

 

Al met een een leuke leerzame cursus waarin de hond leert werken naast en met andere op een leuke open en spelenderwijze!!

 

let op reeds betaalde cursusgelden worden niet geretourneerd