Interesse? meld u aan. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.
Stuur een mail naar:

hondenschoolgeordi@live.nl

Vergeet niet te vermelden:

Uw naam
Uw telefoonnummer
Naam van de hond
Geboortedatum hond
Naam van de cursus/workshop


***De EG cursus word gegeven op 2 locaties. Voor de EG cursus kunt u kiezen of u in Pijnacker of dat u in Den Haag wilt trainen***

U start met een kennismakingsavond en theorieavond met de gehele groep zonder hond (uitzondering voor de cursisten die de puppen cursus bij ons heeft afgerond). In deze cursus leggen wij de grondslag voor de basis van een fijne huishond. We gaan werken aan de aandacht voor u ipv alles wat er buiten zo spannend is. Tevens besteden wij veel aandacht aan het netjes meelopen aan de lijn. Dan komen er ook oefeningen bij zoals bv het voedsel/objecten negeren, het benaderen van de hond zonder te springen, hond-hond contact, het blijven etc etc. Ook gaan we een begin maken met het los uitvoeren van de oefeningen.

Ofwel een echte puber/basiscursus waarbij we rekening houden met de uitdaging!! Er is ook in deze cursus tijd en ruimte om spelenderwijze te leren.

Deze cursus is voor honden vanaf ongeveer 6 maanden die nog nooit een cursus hebben gehad.

Tevens kunnen de pups die bij ons de puppen cursus hebben gevolgd direct doorstromen naar deze cursus. Ongeacht de leeftijd.

De kosten van de cursus bedraagt 100 euro voor 12 lessen incl examen en theorie/informatieavond.

let op reeds betaalde cursusgelden worden niet geretourneerd